Home » Algemeen » Voorkom voedselverspilling en deel restjes via Bubba
Voorkom voedselverspilling en deel restjes via Bubba

Voorkom voedselverspilling en deel restjes via Bubba

29-01-2016 |Er komen steeds meer mooie initiatieven bij van geambieerde mensen die hun steentje bij willen dragen aan het reduceren van voedselverspilling. Vandaag vertelt Raymond van der Wurff over de ‘Bubba’-app. Een applicatie waarmee eten in de omgeving met elkaar gedeeld kan worden.

Ruim een jaar geleden had, de toen 15 jarige Ian van der Wurff, een geweldig idee. Zo’n idee dat je 1 keer in je leven hebt! Er moest toch iets gedaan worden met al het eten dat wij dagelijks weggooien? Er zijn zoveel mensen die niets te eten hebben of niemand hebben om samen mee te dineren. Hij ging met het idee naar zijn vader en samen ontwikkelden zij de ‘Bubba’-app. Iedereen die iets te eten over heeft kan dit met de gratis app in drie klikken aanbieden en delen met anderen.

Maak kennis met Bubba
Een Bubba is een vriend, houdt van mensen en houdt van delen. Bubba is zorgzaam, grappig, sociaal en deelt graag. Jij kan ook een Bubba zijn. Geef je eten of gezelschap aan mensen die dit graag ontvangen. Dan ben je een Bubba.

Bubba1

De App
Je kunt ‘Bubba’-App op 2 manieren gebruiken: als aanbieder of ophaler. Voor beide moet je jezelf wel even snel registeren, dit kan via Facebook of door zelf een account aan te maken. Binnen 1 minuut ben je klaar!

Na de registratie kun je kiezen of je eten wilt zoeken of aanbieden. Je kunt zoeken op een kaartje van jouw buurt en filteren op het soort eten dat je zoekt: vlees, vis, salade of iets anders?

Scroll To Top