08-05-2017 | Neem een kijkje in de keuken van Katja Gruijters op het gebied van food, natuur, proces, verduurzaming, trends en design tijdens de workshop op 18 mei.

Katja Gruijters was Nederlands eerste Food designer. Als expert in haar vakgebied laat Gruijters zien en laat je ervaren waar ze haar inspiratie vandaan haalt.

VOOR WIE?
Chefs, productontwikkelaars, ontwerpers, communicatie specialisten, marketeers of telers.

PROGRAMMA: WASTE
Waarom is het weggooien van eten vanzelfsprekend? Hoe kunnen we voedselverspilling voorkomen en welke creatieve inventieve oplossingen kunnen we hiervoor ontwikkelen. Hoe inspiratie om te zetten naar ideerichtingen voor innovatie door middel van fooddesign.

1. Introductie Food Design & inspiratie in eetcultuur
2. Lezing door Katja Gruijters over fooddesign en trends
3. Laat je inspireren door de prachtige Veluwe. Gruijters laat zien, tijdens een wandeling, dat de eetbare natuur een bron van inspiratie vormt
4. Brainstorm ‘Een andere kijk op de waste’
5. Idee ontwikkeling. Hoe inspiratie om te zetten naar ideerichtingen voor innovatie door middel van fooddesign
6. Afsluiting.

DETAILS:
Datum: 18-05-2017
Tijd: 9.30 -15.30
Locatie: Studio Katja Gruijters
Prijs: €250,- p.p. excl. btw, incl. lunch, koffie & thee, boek; FOOD DESIGN, FOOD DESIGN Katja Gruijters.

Minimaal 10 en maximaal 15 personen.