Home » Algemeen » Bbrood opent eerste ‘waste no more’ winkel in Amsterdam
Bbrood opent eerste ‘waste no more’ winkel in Amsterdam

Bbrood opent eerste ‘waste no more’ winkel in Amsterdam

Vanaf januari 2019 opent Bbrood haar eerste waste no more winkel in Amsterdam. Bij de vestiging op de Rozengracht kunnen bezoekers voortaan brood van gisteren kopen voor de helft van de prijs.

De bakkerswinkel verwacht zo twee vliegen in een klap te slaan: voedzaam desembrood toegankelijk maken voor iedereen en voedselverspilling tegengaan. Renee Pater, eindbaas bij Bbrood, zegt: ‘Het idee voor de zaak bestaat al meerdere jaren. Toch is er tot op heden nooit wat mee gedaan’. Zonde vonden ze dat bij Bbrood, tijd om er iets mee te doen! Onder leiding van de broers Jan en Tom Miedema opent Bbrood haar eerste waste no more winkel op de Rozengracht.

Klanten krijgen 50% korting op brood van gisteren, voor dagverse producten betalen zij de normale prijs en alle papieren verpakkingen kosten €0,10. ‘We maken mensen bewust van de single use verpakking problematiek en tegelijkertijd proeven ze dat brood van gisteren nog steeds echt lekker is’, aldus Jan en Tom.

Neem een kijkje en proef of het brood van gisteren wel écht lekker is, adviseert de bakkerijketen. ‘Je kan 7 dagen in de week terecht op de Rozengracht 180-182 in Amsterdam. Van maandag t/m zaterdag zijn ze geopend van 7:30 tot 18:00 en op zondag van 8:00 tot 15:00.’
(PvWK)

Bron: Marketingtribune

Scroll To Top