Home » Carve » Resultaten

Resultaten

Estafette bijeenkomst 26 oktober 2017

Tijdens de estafette bijeenkomst 26 oktober 2017, zijn de onderstaande presentaties gegeven.

Presentaties 26 oktober

Klik op het beeld om de presentatie te openen.

EB - WUR

 

 

Wageningen Universiteit & research

 

 

EB - lunchbijeenkomst Dutch Design Week

 

Alliantie Verduurzaming Voedsel
Marc Jansen

 

 

 

EB - Delhaize

 

Delhaize
Linde Raport

 

 

 

EB - carve pilot slimmer bestellen CBL

 

CBL

 

 

 

EB - Carve i lamb weston meijer

 

Lamb Weston

 

 

 

EB - wonky

 

Wonky

 

 

 

___________________________________________________________________________

Estafette bijeenkomst 16 mei 2016

Tijdens de estafette bijeenkomst op 18 mei 2016 zijn de eerste resultaten en tools van de pilots gepresenteerd.
Hieronder vindt u  de resultaten van de pilots en de presentaties die gedurende de bijeenkomst zijn gegeven.

Resultaten pilots

klik op onderstaande beelden voor de resultaten:

Frozen-fresh-preserved

“Does the specific type of preservative have an impact on the amount of food waste in Dutch households?’

Here you will also find a scientific article about this subject in Waste management

 

verwaarding van zetmeelrijke bijproducten

“Is het mogelijk om zetmeelrijke producten te verwaarden tot een grondstof die geschikt is voor menselijke consumptie, waardoor voedselverspilling zal afnemen?”

 

 

Herverwerking van retourbrood

“Is het mogelijk om broodverspilling terug te dringen door de verdere verwerking van reststromen in de bakkerijketen?”

 

 

Kaasketen

“Hoe definieer ik voedselverspilling? En als ik dat weet hoe kan ik deze dan helder en eenduidig meten?”

 

 

Slimmer bestellen

“Heeft de besteleenheid van zuivelproducten invloed op de derving hiervan in de supermarkt, en is een aanpassing van de besteleenheid nuttig om voedselverspilling in de zuivelketen te voorkomen?”

 

 

 

 

Presentaties 18 mei

presentatie Joost‘reduction of spoilage of fresh and chilled products’
Joost Snels

 

 

 

 

presentatie Friso‘A resource efficiency assessment of the industrial mushroom production chain’
Friso van Assema

 

 

 

360

De Verspillingsfabriek; productie en testruimte
Corien Poederbach

Scroll To Top