Home » Carve » Resultaten

Resultaten

 

Tijdens de estafette bijeenkomst op 18 mei zijn de eerste resultaten en tools van de pilots gepresenteerd.
Hieronder vindt u  de resultaten van de pilots en de presentaties die gedurende de bijeenkomst zijn gegeven.

 

Resultaten pilots

klik op onderstaande beelden voor de resultaten:


verwaarding van zetmeelrijke bijproducten

“Is het mogelijk om zetmeelrijke producten te verwaarden tot een grondstof die geschikt is voor menselijke consumptie, waardoor voedselverspilling zal afnemen?”

 

 

Herverwerking van retourbrood

“Is het mogelijk om broodverspilling terug te dringen door de verdere verwerking van reststromen in de bakkerijketen?”

 

 

Kaasketen

“Hoe definieer ik voedselverspilling? En als ik dat weet hoe kan ik deze dan helder en eenduidig meten?”

 

 

Slimmer bestellen

“Heeft de besteleenheid van zuivelproducten invloed op de derving hiervan in de supermarkt, en is een aanpassing van de besteleenheid nuttig om voedselverspilling in de zuivelketen te voorkomen?”

 

 

 

 

Presentaties 18 mei

presentatie Joost‘reduction of spoilage of fresh and chilled products’
Joost Snels

 

 

 

 

presentatie Friso‘A resource efficiency assessment of the industrial mushroom production chain’
Friso van Assema

 

 

 

360

De Verspillingsfabriek; productie en testruimte
Corien Poederbach

Scroll To Top