Home » Uit de praktijk » Horeca » Get Chef’s start met bezorging tegen voedselverspilling

Get Chef’s start met bezorging tegen voedselverspilling

22-07-2017 | Via Get Chef’s kan de consument nu gerechten met korting op locatie laten bezorgen zodat voedselverspilling wordt voorkomen bij Amsterdamse horeca. De Get Chef’s app is hiervoor een samenwerking aangegaan met het Amsterdamse fietsbezorgnetwerk TringTring. De volledig vernieuwde app is te downloaden met veel nieuwe mooie restaurants.

Via de Get Chef’s app realiseren horecaondernemers meer omzet en minder waste. Tot dusverre konden consumenten afhalen en een tafel reserveren bij onder andere restaurants en lunchrooms in Amsterdam. Vanaf vandaag komt daar bezorging bij! Voedselverspilling voorkomen wordt zo nog makkelijker! Bij deelnemende restaurants kun je gerechten van hun menukaart bestellen. Indien ze gerechten in overvloed hebben kan de consument ook deze aanschaffen met een mooie korting. “Bezorgen is een logische toevoeging, gemak dient de mens! Voor een leuke prijs heb je gerechten bij je thuis, je werk of zelfs in het park bezorgd”, aldus Bruce Westeneng, co-founder Get Chef’s. Zeker in het park kunnen bezorgen is een vernieuwing waar Get Chef’s blij mee is, kijkende naar het recente BBQ verbod in onder andere het Vondelpark!

Bezorging zal de Amsterdamse partij TringTring op zich nemen. TringTring is sinds 2014 actief in de hoofdstad en heeft de focus op een goede service voor de bezorging van pakjes, eten en boodschappen per fiets. De uitdaging van TringTring is om de stad een beetje mooier te maken door te zorgen voor meer tijd , schone lucht, werk, en klandizie voor de Amsterdammers. Met deze samenwerking proberen TringTring en Get Chef’s het mooier maken van de stad te versterken.

De bezorgfunctie is terug te vinden in de volledige vernieuwde app van Get Chef’s. De app met verbeterde functionaliteiten en look and feel is te downloaden via de App Store en Google Play. Het aantal horecagelegenheden is met 4?5? stuks toegenomen en bestaat nu uit erg mooie namen zoals New York Film Academy, Chocolate Bar, Café Sarphaat, Voldaan, Café Lennep, Temakery, ?Fresh Food Lovers, Soytasty?, Soul Burger? en nog vele anderen.

Over Get Chef’s
Get Chef’s is opgericht om voedselverspilling binnen de horeca tegen te gaan. Het is hét platform waar dit met consument en horeca wordt gerealiseerd. Horecaondernemers krijgen de mogelijkheid om hun voorraad beter te beheren. Via de app kunnen gebruikers afhalen, laten bezorgen, of een tafel reserveren in bijvoorbeeld een restaurant. Gerechten die verspild dreigen te worden kunnen ondernemers met korting aanbieden naast de menukaart. Per transactie wordt er gedoneerd aan de Voedselbank. Voedselverspilling verminderen en daarmee voedseltekort tegengaan. Get Chef’s is momenteel actief in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op getchefs.nl.

Bron: De Restaurantkrant

Scroll To Top