Home » Algemeen » Kromkommers: 2017 in cijfers
Kromkommers: 2017 in cijfers

Kromkommers: 2017 in cijfers

06-02-2018 | Eerder keek Kromkommer al terug op het afgelopen jaar in het jaaroverzicht. Maar nu 2017 ook echt voorbij is kunnen we de balans opmaken en heuse cijfers met jullie delen. 

2017 was in veel opzichten een heel krom jaar. Het is Kromkommer niet alleen gelukt om weer veel aandacht te vragen voor kromme groente, ze hebben ook samen met de Krommunity superveel kromme groente mogen redden. Bijna 60.000 kilo kromme groente kregen een ereplek in de soep. En van die kromme groente soep werden ruim 400.000 kommen gegeten.

Er is nog een andere reden waarom 2017 een belangrijk jaar voor hen was. Het is Kromkommer voor het eerst gelukt om het jaar break-even af te sluiten. Zo’n 3,5 jaar na de introductie van de soepen is dat een behoorlijke mijlpaal. En een noodzakelijk stap om ook in de toekomst impact te kunnen blijven maken.

Natuurlijk zijn er nog uitdagingen genoeg. Ze willen tenslotte van krom het nieuwe recht maken en ervoor zorgen dat kromme groente in het schap heel normaal worden.

Bekijk hierboven het overzicht van alle cijfers. Wil je alles extra goed bekijken? Open hier de PDF

Bron: Kromkommer

Scroll To Top