Home » Uit de praktijk » Nowastenetworker » Onze eerste No Waste Networker in beeld
Onze eerste No Waste Networker in beeld

Onze eerste No Waste Networker in beeld

De Pasta Kantine opende 16 januari 2014 haar deuren in Rotterdam. Ze hebben ervoor gekozen voedselverspilling tot een minimum te beperken.  Zo zijn de porties bij De Pasta Kantine afgemeten en niet overdadig, om verspilling tegen te gaan. Er wordt verder gestreefd naar ‘zero waste’ in de keuken. Eventuele restjes worden verwerkt in lasagnes voor het personeel.

bakje_voor_de_buren

Als klanten het bord toch niet leeg eten, wordt de mogelijkheid geboden de voedselresten mee te nemen in het speciaal hiervoor ontwikkelde ‘bakje voor de buren’. Dat klinkt een stuk beter dan een ‘doggy bag’.

We zoeken nog meer No Waste Networkers!

Heeft u ook een verrassend initiatief?
Laat het ons dan weten via info@nowastenetwork.nl

Scroll To Top