Home » Uit de praktijk » Catering

Catering

Inzicht in maaltijdconcept Radboudumc

Inzicht in maaltijdconcept Radboudumc

24-10-2017 | Het Radboudumc startte in oktober 2015 pilots met het voedingsconcept FoodforCare. Een jaar later werd het maaltijdconcept over het hele ziekenhuis uitgerold. Op het congres Zorg & Facilitair 2017 (23 november) deelt Siebe Geerdsema, manager ziekenhuizen en zorgorganisaties bij ...

Lees verder »

Cateraars enthousiast over pilot tegen voedselverspilling

Cateraars enthousiast over pilot tegen voedselverspilling

18-10-2017 | Restaurants, cateraars en andere organisaties die voedsel verkopen gooien per jaar in Nederland ongeveer € 1 miljard euro aan goed voedsel weg. Green Business Club Zuidas wil voedselverspilling in Zuidas aanpakken. Hierin trekken we op met prijswinnende startup ...

Lees verder »

MealToday: voedselverspilling tegengaan door gebruik producten aflopende houdbaarheidsdatum

MealToday: voedselverspilling tegengaan door gebruik producten aflopende houdbaarheidsdatum

07-07-2017 | MealToday is bedoeld om voedselverspilling tegen te gaan door van producten met aflopende houdbaarheidsdatum lekkere gezonde maaltijden te bereiden door een echte kok! De producten komen ook veelal van supermarkten. Tevens bestaat er een goede samenwerking met een groenteman in ...

Lees verder »

Vergaderen met broodjes? Zo voorkom je voedselverspilling

Vergaderen met broodjes? Zo voorkom je voedselverspilling

02-06-2017 | Voedselverspilling tegengaan is actueel in steeds meer organisaties. Zo ook bij Rijkswaterstaat, waar het ongeveer een jaar geleden opviel dat er relatief veel eten en drinken overbleef na lunches en borrels. Het was de aanleiding om onderzoek te doen ...

Lees verder »

Campusrestaurant in Nijmegen gaat voedselverspilling tegen

Campusrestaurant in Nijmegen gaat voedselverspilling tegen

03-05-2016 | In samenwerking met studentenpartij AKKUraatd begint het restaurant op de Radboud Universiteit in Nijmegen, De Refter, vanaf juni met een pilot tegen voedselverspilling. Omdat maaltijden nu nog tot sluitingstijd worden aangeboden, moet er veel eten worden weggegooid dat ...

Lees verder »

Voorkom voedselverspilling en bespaar kosten

Voorkom voedselverspilling en bespaar kosten

19-01-2016 | Facilities4All en The Food Professor gaan samen met u de voedselverspilling in uw organisatie te lijf. Met als resultaat: een spectaculaire daling van de food waste, minder kosten én tevreden klanten. Food waste is een groot probleem Elk jaar ...

Lees verder »
Scroll To Top